Despre noi

Prima patiserie din România care folosește (în formă organizată) amestecuri de făină și ingrediente Szafi.

Suntem patiseria ta preferată fără GLUTEN!

Pentru că ne pasă de sănătatea ta.

Fără gluten

Fără lactoză

Fără zahăr

Satisfacție garantată

Inovația noastră constă în folosirea pentru PRIMA DATĂ în România (în formă organizată) a ingredientelor și amestecurilor de făină SZAFI în realizarea produsului finit.

Toate au garanția producătorului fără gluten. Produsele și ingredientele folosite în laboratorul nostru sunt atent achiziționate pentru a exclude riscul de contaminare.

Prin urmare, noi vă oferim produse fără gluten și low-carb (carbohidrați cu absorbție lentă), dar și fără zahăr (folosim eritrit, ștevie, zahăr de cocos)

Totodată acestea sunt bogate în proteine și grăsimi vegetale de înaltă calitate precum fibre de bambus, făină de hrișcă, făină de mei, făină de psyllium, ulei de cocos, cremă de cocos etc.

Ce găsești la noi?

Toate produsele sunt 100% fără gluten, având certificare de la producător. Ingredientele sunt atent alese pentru a exclude orice risc de contaminare.

Îndulcitorii folosiți sunt eritrit, ștevie și zahăr de cocos. Acestea sunt naturale și au un indice glicemic mic, iar la recomandarea medicului pot fi consumați și de către persoanele diabetice. 

Produsele sunt preparate pe loc, fără premixuri, adaosuri de gust sau colorant. Nu folosim aluaturi precongelate, produsele noastre fiind făcute de la zero din ingrediente proaspete, în fiecare zi. Prin urmare, produsele de patiserie neambalate se păstrează 2-3 zile la temperatura camerei, într-un mediu puțin umed. Produsele de cofetărie se păstrează la frigider, în funcție de termenul de valabilitate. De asemenea, pâinea și baghetele se pot păstra la congelator dacă consumarea lor nu se face în termen de 4 zile de la cumpărare.

Livrări în toată țara

Livrări rapide în orice județ.

Prețuri accesibile

Raport calitate-preț imbatabil.

Plăți în siguranță

Doar prin transfer bancar.