Comandă prin Foopanda aici.

Comandă prin Glovo aici.

Livrarea se face prin Urgent Cargus în maxim 3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Taxa de transport este 20 lei.

Nu există comandă minimă.

Plata se face doar prin transfer bancar.

Toate produsele noastre sunt 100% fără gluten, având certificare de la producător. De asemenea, ingredientele folosite sunt atent alese pentru a exclude riscul de contaminare.

În locul zahărului alb, folosim îndulcitori naturali cu un indice glicemic scăzut sau chiar zero, precum eritrit, stevie, zahăr de cocos sau sirop de agave.

Făinurile folosite provin din culturi specifice și de calitate. Printre ele se numără făina de hrișcă, de mei, de susan, de psyllium, de cartof dulce sau de sorg. De asemenea folosim amidon din tapioca, iar ca agent de creștere bicarbonat de Na și fibre de bambus.

Produsele neambalate se păstrează la o temperatură optimă, fie la temperatura camerei, fie la frigider sau congelator. La temperatura camerei, produsele se păstrează între 3-4 zile. O dată cu scăderea temperaturii, produsele se păstrează și până la 6-8 zile.

Produsele noastre sunt făcute pe loc, în fiecare zi, din ingrediente proaspete fără adaosuri, conservanți sau alte bazaconii. În laboratorul nostru este exclusă folosirea aluaturilor precongelate.

Produsele noastre sunt vegane sau vegetariene. Acestea se diferențiază prin denumirea lor, de asemenea și prin ingredientele folosite.

Majoritatea ingredientelor sunt de origine vegetală. Prin urmare laptele, frișca sau untul folosit sunt pe bază de cocos.

*Excepție face Cheesecake-ul care conține cremă de brânză fără lactoză.